Panama Canal Webcam

R651400
2nd February 2006, 16:31
Picked this up as a link from another thread.
Marked addictive.
Think you will see reason why!

http://www.pancanal.com/eng/photo/camera-java.html

R58484956
2nd February 2006, 17:13
Centennial Bridge on Panama canal very similiar to about the 12 bridges on the Yangtze river, with more being built.

Jim S
2nd February 2006, 19:48
Picked this up as a link from another thread.
Marked addictive.
Think you will see reason why!

http://www.pancanal.com/eng/photo/camera-java.html

Certainly is addictive - a week or so ago looked in just in time to see QE2 passing through Miraflores Locks - she looked magnificent, her white upperworks in particular looked pristine.

Jim S

janbonde
2nd February 2006, 20:48
This has been around for quite a long time.Though the pic image has increased in size recently if you like marine cams go to www.boatnerd.com and scroll down to the links you will find a lot of marine links and cams,for instance you can see the Soo locks cam though it is closed now for the winter season and other places with marine activity

Bob Davies
3rd February 2006, 13:37
Hi all.
I`ve just tried to get on the Panama and the Lakes webcams with no success.
Do I need any special software for this lot??
Ta
Bob

ruud
3rd February 2006, 13:40
Ahoy Bob,
Java installed?

Tassie
3rd February 2006, 13:46
Try this web address, it has most cities (except Melbourne) including the Kiel canal and most cruise ships.

http://www.kroooz-cams.com/

Regards....Bill Burton...Tassie.

Bob Davies
3rd February 2006, 13:59
Ruud
Thanks - To be honest I haven`t a clue.I`ll check it out - Ta again.
Bob

tanker
3rd February 2006, 14:16
Great work R651400 ,very interesting Wecam!!!
Gp

Bob Davies
3rd February 2006, 14:27
Hi Ruud.
Now I have????
Been to panama and the lakes - again - 1st time in years.
Magic innit.
Regards
Bob

ruud
3rd February 2006, 15:25
Hi Ruud.
Now I have????
Been to panama and the lakes - again - 1st time in years.
Magic innit.
Regards
Bob
Ahoy Bob,
If you're able to see the locks, indeed Java is installed.
Good luck